Η Φιλοσοφία μας


To όνειρο του Ιδρυτή της εταιρείας Γεώργιου Α. Ματθαίου ήταν να κατασκευάσει εξαρτήματα για ανελκυστήρες, ποιοτικά και καινοτόμα ξεκινώντας από το μηδέν. Εξήντα χρόνια μετά το ίδιο όραμα υπάρχει και εμπνέει την εταιρεία.

Φιλοσοφία μας είναι η συνεχή βελτίωση των προϊόντων και των υπηρεσιών μας καθώς και η σχεδίαση και ανάπτυξη νέων, με σκοπό την αδιάλειπτη ικανοποίηση των πελατών μας, έχοντας πάντα γνώμονα τις παρακάτω αξίες:


ΥΓΕΙΑ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ: Επειδή η ανθρώπινη ζωή είναι ανεκτίμητη πάνω απ’ όλα παράγουμε προϊόντα ασφαλή για τους πελάτες μας και τους τελικούς χρήστες, με τρόπο που εξασφαλίζει την υγεία των ανθρώπων μας.

«ΜΕΡΑΚΙ» ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ : Αγαπάμε αυτό που κάνουμε και προσπαθούμε πάντα να σκεφτόμαστε τι χρειάζονται οι πελάτες μας.

ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ : Προσπαθούμε να είμαστε υπεύθυνοι και δίκαιοι με τους πελάτες μας. Δεν φοβόμαστε να αναγνωρίσουμε τα λάθη μας, να κάνουμε την αυτοκριτική μας αλλά και να επιβραβεύσουμε την ηθική και την ακεραιότητα.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ: Θέλουμε συνεχώς να προοδεύουμε, να εξελισσόμαστε, να δημιουργούμε, να γινόμαστε καλύτεροι.


Με αυτές τις αξίες θέτουμε τους στόχους μας :

 

Προϊόντα υψηλής ποιότητας πιστοποιημένα για εξασφάλιση των πελατών μας.

Πελατοκεντρική λειτουργία με συνέπεια, ευελιξία και δέσμευση απέναντι στον πελάτη.

Οικονομία πόρων, υλικών και μη, με σεβασμό στο περιβάλλον και στον άνθρωπο, αυξάνοντας την ανταγωνιστικότητα μας και βελτιώνοντας την ποιότητα μας.

Ανάπτυξη με σχεδιασμό και παραγωγή καινοτόμων για πρωτοποριακών προϊόντων, επέκταση στην εγχώρια και τη διεθνή αγορά, επανεπένδυση εσόδων σε μηχανολογικό εξοπλισμό και ανθρώπινο δυναμικό προσβλέποντας στην δημιουργία μιας αυτοτροφοδοτούμενης ανάπτυξης για όλους μας.